Undgå at betale for meget hos bedemanden i Tønder og omegn

I Tønder og byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

I forbindelse med en begravelse er bedemanden ikke den eneste udgift, der skal afholdes. Udover bedemanden kan der fx være udgifter til stenhugger, gravkaffe, kiste eller urne og blomster, som typisk ikke er inkluderet i prisen. Med disse ekstra omkostninger kan den samlede pris på en begravelse nemt blive op mod 30.000 til 50.000 kr. Vi anbefaler dig at kontakte os til en gratis og uforpligtende snak, før du henvender dig til en bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Tønder og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand skal du vælge i Tønder og omegn?

I forbindelse med en begravelse skal der tages stilling til en lang række forhold, herunder afdødes sidste vilje, og derfor er det svært for pårørende at finde den bedemand, som bedst opfylder deres behov. Ting som kan være afgørende for valget er fx pårørendes økonomiske situation, den rigtige kemi med bedemanden eller særlige ønsker fra afdødes side.

Hvad de færreste pårørende ved, er, at den bedste bedemand ikke nødvendigvis findes i Tønder. Udenbys bedemænd kan være både billigere og bedre. Som pårørende står man desværre stadig med den vanskelige opgave at skulle vurdere bedemænd på kvalitet og pris.

Begravelsesguiden.dk yder derfor rådgivning til pårørende overalt i landet. Vores rådgivere er klar i telefonen til at give et gratis råd med på vejen, så du kan finde den bedemand, der bedst opfylder dine ønsker og behov.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Tønder - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat