Undgå at betale for meget hos bedemanden i Tommerup og omegn

Selv i Tommerup og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Vi giver dig her et overblik over dine muligheder, og gør dig opmærksom på de ekstra udgifter der er i forbindelse med en begravelse så som udgifter til blomster, gravsten, gravplads og dødsannoncer. Samlet kan en begravelse derfor koste op mod 30.000 kr. til 50.000 kr., og derfor er det vigtigt, at du vælger den bedemand der er korrekt i forhold til dit behov. Vi råder dig derfor til at ringe gratis til os, før du væger en  bedemand nær Tommerup.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Hvilken bedemand bør jeg vælge i Tommerup og omegn?

Dit valg af bedemand afhænger af flere aspekter så som din økonomiske situation og din families behov og ønsker. Derfor hjælper vi her på Begravelsesgiuden.dk dig i dit valg, da det som pårørende godt kan være svært at vide hvilken bedemand der bedst nær Tommerup.

Ofte mangler pårørende erfaring i at vælge bedemænd, og dette resulterer i nogle tilfælde med, at man ender op med en bedemand, der ikke lever op til forventningerne. Men der er skaden sket, og det er for sent til at gøre noget ved det. Begravelsesguiden har vurderet danske bedemænd, så du ikke ender ud i samme situation.

Derudover hjælper vi dig med at finde den bedste pris efter dit behov. Vidste du eksempelvis, at det kan betale sig at anvende en udenbys-bedemand, da de kan være billigere og bedre end de lokale.

Tag derfor en uforpligtende samtale med en af vores konsulenter, og lad os hjælpe dig med den umulige opgave; at skulle sammenligne forskellige bedemænd. Vores rådgiver sidder klar, til at hjælpe dig når du skal vælge en bedemand omkring Tommerup.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Tommerup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot