Undgå at betale for meget hos bedemanden i Tranbjerg og omegn

Du skal være opmærksom på, at bedemænds priser kan være meget vekslende i Tranbjerg og dens omegn. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden førend man gør det.

Udover prisen for bedemandens arbejde kommer en række udgifter du ikke må glemme at medregne – dette kan være udgifter til blomster, gravsten, gravplads, indrykning af dødsannonce, gravkaffe osv. Dette betyder, at den samlede pris for en fuldtafsluttet begravelse hurtigt kan ende i et prisleje på mellem 30.000 og 50.000 kr. For at være så oplyst om disse ting som muligt anbefaler vi dig at kontakte en af vores dygtige rådgivere, så vi kan hjælpe med at finde den rette bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Hvilken bedemand bør du vælge?

Det er forståeligt, at det kan føles som en meget stor opgave at skulle vælge bedemand og dertilhørende forløb. Mange pårørende har ikke megen erfaring med området og ender derfor med at vælge den nærmeste, eller med blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd. Denne fremgangsmåde kan dog desværre medføre, at valget  af bedemand falder på en  som ikke lever op til forventningerne. 

Dine særlige ønsker for begravelsen samt din økonomiske situation, påvirker naturligvis hvilken bedemand i Tranbjerg, der er den bedste for dig. Dog skal du være opmærksom på, at det også kan være fordelagtigt at lede efter bedemænd udenbys, da disse kan være både billigere og bedre i din situation.

Valget af bedemand kan imidlertid blive endnu mere uoverskueligt, når man står overfor adskillige valgmuligheder, der er svære at sammenligne. Vi sidder derfor klar til at hjælpe dig med at finde den rette bedemand. 

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Tranbjerg - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat