Undgå at betale for meget hos bedemanden i Ugerløse og omegn

Som du vil kunne læse her på siden, kan bedemænds priser variere ganske meget. Du skal derfor være meget opmærksom ved valget af bedemand, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

Udover udgifterne til bedemanden, opstår der ofte yderligere omkostninger i forbindelse med indkøb af blomster, gravsted, gravsten, indrykning af dødsannonce med videre, hvilket betyder, at en komplet begravelse hurtigt kan løbe op i en totalpris mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at tage en snak med en af vores dygtige rådgivere inden du kontakter en lokal bedemand – ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Vær sikker på at vælge en rigtig bedemand i Ugerløse og omegn

Vi har fuld forståelse for, at det kan føles som en uoverskuelig opgave at skulle vurdere bedemænd og deres tilbud – især hvis man ikke har stået i situationen før. Hvilken bedemand der er bedst for dig, påvirkes af hvilke unikke behov du har og hvordan din økonomiske situation ser ud.

Det kan virke hurtigt og nemt blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd i Ugerløse og vælge den billigste, men det kan desværre føre til et utilfredsstillende samarbejde. Det kan imidlertid være en god idé at kontakte bedemænd udenbys – disse kan nemlig være både bedre, behageligere og billigere for dig.

Det kan dog virke som en svær og tidskrævende opgave at skulle beslutte sig – særligt hvis man har mange valgmuligheder. Vi tilbyder dig derfor gratis rådgivning i denne forbindelse, så du får den bedst mulige bedemand. 

 

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Ugerløse - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot