Undgå at betale for meget hos bedemanden i Uldum og omegn

Selv i Uldum og i byerne omkring, kan man risikere at opleve store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Ved en begravelse er der en række udgifter til bedemanden, som man skal beslutte sig for. Dette kan være gravsten, gravplads, dødsannoncer og blomster. Derfor kan alle omkostningerne til en begravelse ofte koste op mellem 30.000 kr. og 50.000 kr. Vi vejleder derfor alle til at tage gratis ved at tage en uforpligtende snak med en af vores ådgivere fra før man tager kontakt til sin lokale bedemand i Uldum og omegn.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Uldum og omegn på 71 71 11 00.

Det er de færreste, der har den store erfaring med at skulle vælge en bedemand, og derfor glemmer mange at medtænke bedemandens ry, inden de tager beslutningen. Hvis bedemanden ikke lever op til de pårørendes forventninger, opdages det ofte først i utide. Beklageligvis er der ikke meget at gøre ved det, når dette er tilfældet.

Til manges store overraskelse kan det være en rigtig god idé at vælge en udenbys-bedemand. I visse tilfælde vil du nemlig opleve, at en bedemand i en nærliggende by passer bedre til dine ønsker og ydermere er billigere. Når alt kommer til alt, vil det altid være de pårørende, som på baggrund af pris og kvalitet skal beslutte, hvilken bedemand der skal bruges.

Vi anbefaler derfor du ringer til en af vores rådgivere før du endegyldigt vælger en bedemand i Uldum. Vi står derfor til rådghed med gratis rådgivning, når du har brug for det.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Uldum - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat