Undgå at betale for meget hos bedemanden i Ullerslev og omegn

Vores erfaringer viser, at der er stor forskel på hvad bedemænd kræver for deres arbejde. Én bedemand kan sætte en pris på et produkt eller en ydelse, mens konkurrenten måske kan tilbyde dig en helt anden. Store prisforskelle gør det værd at undersøge udbuddet af bedemænd grundigt, da der naturligvis ikke er grund til at betale mere end højst nødvendigt for samme ydelser.

Til en komplet begravelse skal du også medregne udgifter til blomster, gravsted, gravsten og dødsannonce, hvilket kan risikere at ende ud i en pris på op mellem 30.000 til 50.000 kr. Du rådes derfor til at tage kontakt til en af vores rådgivere til en gratis og uforpligtende snak, inden du kontakter en lokal bedemand i Ullerslev.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Dygtig bedemand i Ullerslev og omegn til en fair pris?

En begravelse kan være kompliceret at finde ud af og der er adskillige ting at tage stilling til, når man skal planlægge afsked med afdøde. For mange pårørende kan det være svært at skulle vurdere bedemændene – særligt når man ikke har erfaring på området.

Hvilken bedemand i Fårhus og omegn, der er bedst for dig, kommer an på dine specielle ønsker for begravelsen samt din økonomiske situation. Du bør dog være opmærksom på, at det både kan være billigere og behageligere at samarbejde med en bedemand udenfor Fårhus, hvorfor du opfordres til også at lede udenbys.

Ved blot at vælge den billigste lokale bedemand, risikerer du en utilfredsstillende oplevelse, samt en service, der ikke lever op til dine forventninger.

De mange valgmuligheder, hvilket kan gøre beslutningen endnu sværere og derfor står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med branchen, og derfor føler vi os rustet til at kunne hjælpe dig i lige nøjagtig din situation.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Ullerslev - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot