Undgå at betale for meget hos bedemanden i Vadum og omegn

Priserne på bedemandsforretninger i Vadum og omegn, kan variere højt i pris. Det kan derfor være en god idé, at indsamle noget viden om de forskellige tilgængelige bedemænd. 

Det er de færreste, som har stor erfaringen med at skulle vælge en bedemand, derfor tænker mange pårørende ikke videre over beslutningen. Det er lang fra altid en god idé at vælge den tættest beliggende bedemand - sommetider kan det sågar betale sig at se udenbys, efter en bedemand. I visse tilfælde vil du nemlig opleve, at en bedemand i en nærliggende by passer bedre til dine ønsker og ydermere er billigere

Hvis bedemanden ikke lever op til de pårørendes forventninger, opdages det ofte først i utide. Beklageligvis er der ikke meget at gøre ved det, når dette er tilfældet. Vi står derfor til rådighed med gratis rådgivning, når du har brug for det.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Den bedste bedemand i Vadum og omegn til dine behov

At planlægge en begravelse kan være svært nok i selv, men mange pårørendes lille erfaring på området, gør det ikke lettere. Din økonomiske situation og hvilke særlige ønsker du har, er naturligvis vigtige at have med i planlægningen. Det kan ikke anbefales blot at indsamle priserne på de lokale bedemænd i Vadum og vælge den billigste, da du kan være uheldig at vælge en mindre kompetent bedemand.

Det kan være en god idé at udvide søgeområdet udenbys, da det ikke er lokationen af bedemandens kontor, som bør være det afgørende i beslutningen. I stedet bør det være bedemandens evne til at kunne opfylde dine behov og prisen på ydelsen, der bør være det afgørende.  Med mange valgmuligheder kan det virke vanskeligt at beslutte sig, og derfor tilbyder vi dig gratis rådgivning.

Begravelsesguiden har bedømt landets bedemænd ud fra kriterier som service, kompetencer og pris, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Vadum - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot