Undgå at betale for meget hos bedemanden i Valby og omegn

Selv i samme by eller i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Derudover gør vi dig også opmærksom på de ekstra udgifter der er i forbindelse med en begravelse fx blomster, gravsten, gravplads og dødsannoncer. Begravelsen kan derfor blive en dyr affære, som kan koste op mod 30.000 kr. til  50.000 kr. Tag derfor en samtale med os, inden du vælger en bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Valby og omegn på 71 71 11 00.

Bedemanden i Valby og omegn der opfylder dine krav

Dine behov til en begravelse kan ofte være meget individuelle, og afhænger blandt andet, hvilken situation dig og din familie står i, og hvad der bedst kan betale sig for jer. Et problem som mange pårørende også står i er, at de ikke ved hvilken bedemand der er bedst. Her kan Begravelsesguiden.dk guide jer i jeres valg, så i ikke ende med en bedemand som ikke lever op til forventningerne. Begravelsesguiden har nemlig blandt andet vurderet landets bedemænd på venlighed, kompetencer og pris.

Yderligere kan vi komme med gode råd, som fx at anvende en udenbys-bedemand der kan være bedre og billigere end den lokale bedemand i Valby. Vi sidder derfor klar til at tage en uforpligtende snak med dig om dine krav og behov til den forestående begravelse.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Valby - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat