Undgå at betale for meget hos bedemanden i Vamdrup og omegn

Selv i samme by eller i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Samtidig skal du være opmærksom på, at bedemanden ikke er den eneste udgift ved en komplet begravelse – der skal typisk købes blomster, gravsten, gravsted, indrykkes dødsannonce med videre, hvorfor det endelige beløb hurtigt kan ende mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi er klar med gratis rådgivning, når du skal vælge bedemand, så lad vores dygtige rådgivere hjælpe dig.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Vamdrup og omegn?

Som pårørende kan det være rigtig svært at sammenligne flere forskellige bedemænd og vurdere hvilken, der er bedst – derfor ender mange med blot at vælge den billigste, men dette kan dog ikke anbefales. Man kan være uheldig at vælge en bedemand, der ikke lever op til forventningerne og et sådan samarbejde kan ikke gøres om.

Vi opfordrer dig derimod til at lede efter bedemænd udenfor Vamdrup, da disse kan være bedre til at opfylde dine behov og oven i købet vise sig at være billigere.

De færreste pårørende har den store erfaring med at vælge bedemand, men dine særlige ønsker og økonomiske situation påvirker naturligvis valget. Den rette bedemand har stor betydning, da der i forbindelse med en begravelse er mange ting at tage stilling til.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Vamdrup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot