Undgå at betale for meget hos bedemanden i Vanløse og omegn

Hvis du leder efter en bedemand i Vanløse eller omkring Vanløse, skal du være opmærksom på, at der ofte kan være stor forskel på priserne i de forskellige bedemandsforretninger. Derfor er det rigtig vigtigt at være godt orienteret om, hvad det egentlig koster at benytte sig af bedemanden, inden man beslutter, hvem man vil benytte sig af.

Ved en komplet begravelsen er det ikke kun bedemanden, der skal betales for – oveni bedemandens pris vil man ofte skulle betale for indrykning af dødsannonce, indkøb af blomster til højtideligheden i kirken, mad og drikke til mindesammenkomsten, en gravsten og et gravsted. Hvis man lægger alle disse udgifter oven i bedemandens pris, vil man typisk ende på et beløb på mellem 30.000 og 50.000 kr. For mange mennesker, er det rigtig mange penge. Derfor kan det godt betale sig at undersøge priserne hos flere forskellige bedemand og ikke bare vælge den første den bedste, man støder på. På den måde sikrer man sig nemlig at prisen og servicen hos bedemanden passer til ens muligheder og behov.

Hvis du vil undgå at betale for mange penge hos bedemanden, opfordrer vi dig til at ringe ind og få en snak med en af vores dygtige rådgivere. Så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig med at finde den helt rigtige bedemand i Vanløse. Så kan du komme godt fra start, få et trygt forløb og tage en smuk afsked uden at skulle bekymre dig om økonomien eller bedemandens kompetencer.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Vanløse og omegn 

Det kan være en ganske svær opgave at skulle vurdere hvilken bedemand, der er mest passende i din situation – både din økonomiske situation og dine unikke ønsker for begravelsen, er naturligvis vigtige at have med i sine overvejelser, når man skal finde frem til den rette bedemand i Vanløse eller omegn.

Har man, som de fleste pårørende, ikke den store erfaring med at vælge bedemand og planlægge en begravelse, kan det virke uoverskueligt og tidskrævende at skulle sammenligne og vurdere diverse bedemænd. Dog må det frarådes blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd – du kan nemlig, ganske uvidende, komme til at kontakte en bedemand, som ikke er optimal i din situation.

Hos Begravelsesguiden har vi testet bedemænd over hele landet, ikke kun på deres priser, men også på deres serviceniveau, kompetencer og venlighed. Derfor kan det være en fordel for dig at ringe ind til en snak med os, før du beslutter hvilken bedemand i Vanløse, der er den rette til at stå for dit forløb.

Derudover kan det være godt at vide, at det nogle gange kan betale sig også at lede efter bedemænd udenfor Vanløse, da disse kan være bedre til at opfylde dine ønsker – oveni dette kan de også vise sig at være billigere, hvorfor der altså er en række fordele forbundet med at lede udenbys.

De mange valgmuligheder kan dog gøre det endnu sværere at tage en beslutning, men Begravelsesguiden er klar til at rådgive dig. Vi har vurderet landets bedemænd indenfor kompetencer, pris og service, og derfor kan vi også hjælpe dig med at finde en fornuftig bedemand i Vanløse eller omegn.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Vanløse - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot