Undgå at betale for meget hos bedemanden i Varde og omegn

Hos Begravelsesguiden.dk giver vi dig et overblik, når du skal vælge en begravelsesforretning i Varde og omegn. De samlede omkostninger for en begravelse kan hurtigt nå 30.000 kr. til 50.000 kr., og det er derfor vigtigt, at du undersøger dine muligheder inden du vælger en bedemand.

Selv i samme by eller i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om, hvad det koster at gå til bedemanden. Du skal også huske de ekstra omkostninger der er i forbindelse med en begravelse, som udgifter til blomster, kiste eller urne, gravsten, gravplads og dødsannoncer. Vi råder dig derfor til at ringe til os, inden du vælger en bedemand i og omkring Varde.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Varde og omegn på 71 71 11 00.

Vi guider dig i dit valg af bedemand i Varde og omegn 

Da en begravelse kan være utrolig kompleks, kan det som pårørende være svært at vide, hvilken bedemand er bedst. Derfor vejleder vi dig her på Begravelsesguiden.dk til en bedemand, der lever op til dine krav.

Dit valg afhænger fx af din økonomiske situation, din families unikke ønsker og det bedste tilbud. Pårørende kan føler, at de ikke har et stort kendskab til bedemændene og deres omdømme. Derfor hjælper vi dig, så du ikke ender med en bedemand med som ikke lever op til dine forventninger.

Derudover kan det også være en fordel at anvende en udenbys-bedemand, da de kan være bedre og billigere end de lokale bedemænd i Varde. Ring derfor til os til en uforpligtende snak om dine behov, så du får den bedste bedemand.

Hvorfor vælge en godkendt bedemand?

Vi mener at det er vigtigt at din bedemand er til at stole på. Her tænker vi ikke på, om du ene og alene, har god kemi med bedemanden. Vi tænker på, om kommunikationen er klar og tydelig – ikke kun når du møder bedemanden første gang, men hele vejen igennem begravelsesforløbet. Vi tænker på om bedemanden overholder de aftaler han indgår med pårørende – ikke kun med dig, men med alle pårørende. Når vi undersøger bedemandens arbejdsgang, service og håndværk, tænker vi på dig.

En enkelt brugeroplevelse hos bedemanden er ikke nok til at vurdere om en bedemand kan godkendes. Bedemanden skal både godkendes af mange pårørende og af vores konsulenter, der tester bedemanden på pris og kvalitet. En enkelt eller få bedemandsvurderinger er ikke nok til at sige om en bedemand er god eller ej. En pårørende kan fx have været heldig med sin oplevelse eller haft et ukompliceret forløb.

Derfor anbefaler vi, at man er forsigtig med at lytte til sin bedste vens anbefaling. I stedet bør du dobbelttjekke med vores gratis rådgivning, der hurtigt kan fortælle dig, hvilke bedemænd vi har godkendt.

Vi mener at det som gør en bedemand egnet til sit erhverv, er evnen til løse de problemer og udfordringer, der mange gange opstår når man skal planlægge en begravelse.
Det er vigtigt at pårørendes tvivl og forvirring afhjælpes og at bedemanden proaktivt skaber tryghed for dig som skal begrave.

Ikke 2 bedemænd er ens!

Hvor stor forskel kan der egentlig være på to bedemænd? Det korte svar er: meget stor!

For det første kan der være store prisforskelle, og det kan være svært at gennemskue hvad det egentlig ender med at koste. Dels fordi bedemanden mange gange kun kan give dig et prisoverslag, i stedet for den nøjagtige pris. Og dels fordi hver bedemand opgør sine priser på vidt forskellig måde: nogle har priseksempler, andre alt for detaljerede prislister. Mange har slet ingen priser på deres hjemmeside og andre vil helst holde et møde med dig før de kan give en pris. Den bedemand, der helst vil holde et møde med dig kan sagtens være den bedemand, som er bedst for dig i netop din situation, mens det i andre tilfælde ikke er nødvendigt at mødes med bedemanden.

Vi mener at det kræver en professionel og kyndig vurdering at gå til bedemanden, og derfor vil vi gerne hjælpe dig og tale situationen igennem, før du træffer en beslutning, som er baseret på mavefornemmelsen. Vi vejleder dig, og klæde dig på til mødet med bedemanden, så du stiller gode spørgsmål og passer på dig selv. Du med vores gratis rådgivning for tilsendt relevante dokumenter og vejledninger, så du selv kan navigere. Du kan ringe til os igennem hele forløbet. Det er ikke ualmindeligt, at man som pårørende kan synes det er ubehageligt at stille ”dumme spørgsmål” til bedemanden.

Nogle pårørende vil gerne, eller er nødsaget til, at forhandle med bedemanden, og især her er det vigtigt at være godt forberedt, så man ikke går skævt af hinanden, uanset om det er tidligt i forløbet, midt i eller til slut. Forhandlinger kan opstå spontant fordi situationen kan ændre sig – det er meget almindeligt. Derfor er det også vigtigt at man vælger en bedemand, som er god til at møde pårørende i øjenhøjde – især når det spidser til. Så tal med os, og vi vil fortælle dig, hvilke bedemænd vi har godkendt på både pris og kvalitet.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Varde - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat