Undgå at betale for meget hos bedemanden i Vedbæk og omegn

Hvad mange pårørende ikke er klar over er at prisforskellen på to bedemænd kan være rigtig stor. – dette til trods for at de ligger i samme område. Dette betyder altså at én bedemand kan tilbyde en pris, mens en anden kan forlange en meget højere pris for helt samme arbejde. Du skal derfor være godt orienteret inden du træffer en beslutning.

Når du skal planlægge en komplet begravelse, skal du være bevidst om de ekstra udgifter, der opstår udover selve bedemanden – dette eksempelvis til blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre. Med disse yderligere udgifter kan totalprisen snildt ende et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. For at du får mest ud af dine penge og den bedst mulige service, anbefaler vi dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere, så vi kan hjælpe dig med at finde en kvalificeret og troværdig bedemand i Vedbæk.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Vedbæk og omegn

Det er de færreste, der har den store erfaring med at arrangere en begravelse og det kan derfor være en ganske svær opgave i sig selv, da der er mange ting at tage stilling til. Hvad du vil betale for begravelsen og dine særlige ønsker i denne forbindelse, er naturligvis vigtige overvejelser at have med i planlægningsprocessen.

Det kan derfor ikke anbefales blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd i Vedbæk og omegn og ringe til den billigste, da dette desværre kan føre til et utilfredsstillende samarbejde – du kan udvidende komme til at vælge en bedemand som ikke er den bedste for dig.

Du skal derfor være opmærksom på at det kan være fordelagtigt også at lede efter bedemænd udenbys, da disse kan være både bedre og billigere for dig. Med mange valgmuligheder kan det dog virke uoverskueligt at skulle vælge en bedemand, hvorfor vi tilbyder dig gratis rådgivning.

Begravelsesguiden har stor erfaring med branchen, så du er velkommen til at ringe til os, for at sikre dig det mest optimale samarbejde med en dygtig bedemand i Vedbækområdet.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Vedbæk - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat