Undgå at betale for meget hos bedemanden i Veddelev og omegn

Som du kan læse på vores hjemmeside Begravelsguiden.dk, så er priser for en bedemands ydelser ofte meget variende og det er noget du skal være opmærksom på når du leder efter bedemænd i Veddelev og omegn. 

Ofte ved komplette begravelser sker det at der kommer ekstra udgifter på som eksempelvis indkøb af blomster, gravsted, gravsten, indrykning af dødsannonce med videre. Disse ekstraomkostninger betyder at prisen ofte kan ende med at løbe op i 30.000-50.000 kr. Derfor opfordrer vi dig til at ringe ind og få en gratis og uforpligtende snak med en af vores dygtige rådgivere. 

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Hvilken bedemand bør du vælge i Veddelev og omegn?

Det kan være svært for pårørende at vurdere hvilken bedemand der er bedst og det er vi fulstændig indforstået med. Det sker at de fleste pårørende ofte ikke har meget erfaring på området og når priser på diverse bedemænd skal sammenlignes ender det ofte med at den billigste bliver valgt. Dette kan dog medføre at valget måske falder på en bedemand med et blakket ry, der ikke lever op til dine forventningerne og ønsker.

En god idé og noget vi anbefaler er at undersøge bedemænd udenbys, da disse kan være både billige og bedre i forhold til din sistuation. 

Dine ønsker for begravelsen samt din økonomiske situation, påvirker naturligvis hvilken bedemand i Veddelev og omegn, der er den bedste for dig, derfor opfordres du til at undersøge flere forskellige. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at finde den rette bedemand i din situation. 

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Veddelev - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot