Undgå at betale for meget hos bedemanden i Vejle og omegn

Når du begynder at søge efter bedemænd i Vejle, vil du hurtigt opdage, at en bedemand ikke bare er en bedemand. Der er meget stor forskel på både deres priser og den service de yder og tilbyder. Derfor kan det være svært at træffe en god og tryg beslutning, når man står midt i sorgen og måske skal planlægge en begravelse for første gang.

Bedemandens pris kan være meget varierende for de samme ydelser, hos to forskellige bedemænd. Derfor er det utroligt vigtigt at orientere sig på markedet, så man ikke får lavet en aftale med en bedemand uden at have set sig om først.

Begravelsesguiden kan hjælpe dig med at finde en dygtig, troværdig og billig bedemand i Vejle eller omegn.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Find en bedemand, der kan imødekomme dig og dine behov

At skulle arrangere det sidste farvel med en af sine kære, kan være en svær og hård process.

Der er mange ting, man bør have for øje - særligt når man skal finde den rette bedemænd. Mange pårørende bliver meget fokuserede på prisen og kan i sidste ende komme til at vælge en bedemand udelukkende på baggrund af priser, der synes lave. Der er dog mindst lige så vigtigt for jeres forløb, at I finder en bedemand, der er i stand til at imødekomme jeres ønsker og behov i gennem hele processen. Begravelsesguiden kan hjælpe dig med at finde frem til netop den bedemand i Vejle, der passer bedst til jeres behov.

Sammen med flere tusinde pårørende har vi vurderet de danske bedemænd på kompetencer, venlighed, serviceniveau og pris, og vi kan derfor rådgive dig i din beslutning, så du får en bedemand, der matcher både dine behov og din økonomiske situation. Det kan endda nogle gange være en fordel at vælge en udenbys bedemand, da disse kan være både bedre og billigere end en bedemand midt i Vejle by.

Hvor kan vi holde ceremonien?

Med udsigt over Vejle Fjord er man i Vejle smukt placeret og derfor er der en god mulighed for at tage en flot og god afsked med sine kære fra en af Vejles mange kirker eller kapeller. Som udgangspunkt skal begravelsen eller bisættelsen foregå fra det sogn som afdøde var tilknyttet. Hvis enten den afdøde eller de pårørende ikke ønsker en traditionel, kirkelig ceremoni, kan man vælge at holde begravelses- eller bisættelsesceremonien fra et af Vejles kapeller. Et oplagt valg kunne være Skovkapellet på Nordre Kirkegård - her afholdes mange ceremonier, både begravelser og bisættelser. Ved en ceremoni fra et af Vejles kapeller, kan man både vælge at gøre det med og uden en præst, alt efter hvad familien eller afdøde måtte have af ønsker. Ønsker man slet ingen kirkelig indblanding, kan man eventuelt bede sin bedemand om at være ceremonileder ved bisættelsen eller begravelsen. 

Ring til Begravelsesguiden

Vores telefonerne er åbne både på hverdage og i weekenden. Du kan ringe til Begravelsesguiden og få gratis og uforpligtende rådgivning, så du kan føle dig tryg i, at du vælger en både dygtig og billig bedemand.

Rådgivningen kan også hjælpe dig med spørgsmål angående økonomi, tilskud, skifteret og alt andet, der måtte opstå i forbindelse med begravelsesforløbet.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Vejle - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat