Undgå at betale for meget hos bedemanden i Vellerup og omegn

Bedemænds priser kan variere en del, hvilket du skal være meget opmærksom på. Af den grund skal du være godt informeret inden du vælger en bedemand i Vellerup.

I forbindelse med en komplet begravelse kommer der ofte en række ekstra udgifter - eksempelvis til indkøb af blomster, gravsted, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre. Disse ekstra omkostninger gør, at den endelige pris ofte vil ende et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi råder dig i denne forbindelse til at kontakte en af vores kompetente rådgivere, der kan hjælpe dig med at finde frem til den helt rigtige bedemand i din situation.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Vellerup og omegn på 71 71 11 00.

Vær sikker på at vælge en rigtig bedemand i Vellerup og omegn

Det kan være en vanskelig opgave at vurdere, hvilken bedemand man er bedst tjent med – særligt hvis man som pårørende ikke har meget erfaring på området. En begravelse er en kompleks størrelse, da der er adskillige ting at tage stilling til og beslutninger at træffe. Dit valg af bedemand påvirkes af dine unikke ønsker for begravelsen og hvor meget du ønsker at betale.

Det kan virke nemt blot at sammenligne priserne på diverse lokale bedemænd i Vellerup og vælge den billigste, men det kan dog ikke anbefales – du kan ganske uvidende komme til at vælge en bedemand med et blakket ry i branchen. Dette opdages normalt først, når det er for sent og skaden er sket.

Du skal imidlertid være opmærksom på, at det både er muligt, og kan være forbundet med en række fordele, at undersøge bedemænd udenbys – disse kan være både billigere og bedre i din situation.

Beslutningen kan dog virke endnu mere uoverskuelig og tidskrævende, når man står overfor mange valgmuligheder – derfor kan du altid ringe til Begravelsesguidens rådgivere, så vi kan hjælpe dig. 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Vellerup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat