Undgå at betale for meget hos bedemanden i Vemmelev og omegn

Det kan være svært at danne sig et ordentligt overblik over, hvor i Vemmelev og omegn man kan finde en kompetent bedemand. Der er flere at vælge imellem - og hvordan kan man så som pårørende så være sikker på, at man vælger rigtigt?

Der er flere risici ved at vælge en bedemand. Man kan som pårørende risikere, at der kommer en lang række uforudsete udgifter oven i bedemandens pris, således begravelsen nemt kommer til at koste mellem 30.000 kr. og 50.000 kr. Det er derfor meget vigtigt, at du kigger alle muligheder igennem, når du skal vælge en bedemand i Vemmelev.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Vemmelev og omegn på 71 71 11 00.

Det skal du være opmærksom på hos din bedemand i Vemmelev og omegn

Det kan være svært for de pårørende at skulle vurdere, hvilken bedemand, der er bedst for dem. Dette kan skyldes, at begravelsen kan virke uoverskuelig. Det er muligvis første gang, at man som pårørende skal planlægge en begravelse. Man kan også have haft en uheldig oplevelse med en bedemand tidligere, eller hørt forskellige beklagelige historier om bedemænd fra venner og bekendte.

Uanset hvad ens erfaring med bedemænd og begravelse er, kan det være en rigtig god idé at benytte sig af Begravelsesguidens gratis rådgivning. På denne måde er du sikret den relevante oplysning, når du skal vælge en bedemand, således du kan føle dig tryg og sikker på, at din beslutning vedrørende bedemanden er taget på et bedre og mere oplyst grundlag.

Mange efterladte i sorg risikerer at ende ud med at vælge “den første og den bedste” bedemand, når de kigger bedemændenes hjemmesider igennem. Mange reklamerer nemlig med lave priser, samt pakkerløsninger eller lignende. Det kan derfor være svært og ugennemskueligt, hvilke bedemænd, der er til at stole på og hvordan man sammenligner bedemændenes endelige priser og services. 

Vi hos Begravelsesguiden kan rådgive dig og din familie i valg af bedemand. Vi sammenligner løbende bedemænd på både pris og kvalitet - gennem en samtale med en af vores rådgivere, kan du som pårørende kan danne dig et bedre overblik således du kan træffe et oplyst valg, når du skal vælge en bedemand.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Vemmelev - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat