Undgå at betale for meget hos bedemanden i Vesterbro og omegn

Selv på Vesterbro og i området omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Herudover kommer udgifter til indkøb af blomster, gravsten, gravplads, dødsannonce med videre, hvilket du ikke må glemme. Med disse udgifter kan en komplet begravelse hurtigt ende et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Afsked med afdøde er naturligvis vigtig, men kan også nemt blive unødigt dyr, hvis ikke du er opmærksom. Vi anbefaler dig derfor at ringe til en af vores kompetente rådgivere til en gratis og uforpligtende snak, så vi kan hjælpe dig med at vælge den rette bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand på Vesterbro og i området omkring

Det er de færreste, der har erfaring med at planlægge en begravelse og det kan derfor være en vanskelig opgave i sig selv. Hvad du vil betale for begravelsen og dine specielle ønsker i denne forbindelse, er naturligvis vigtige overvejelser at have med i planlægningen.

Det kan imidlertid ikke anbefales blot at sammenligne priserne på bedemændene på Vesterbro og vælge den billigste. Dette desværre kan føre til et utilfredsstillende samarbejde og en oplevelse, der ikke kan gøres om – ikke alle bedemænd er lige kompetente desværre.

Du skal derfor være opmærksom på, at det kan være en god idé også at lede efter bedemænd andre steder i København, da disse kan være både bedre og billigere for dig. Med mange valgmuligheder kan det dog være uoverskueligt at skulle vælge en bedemand, hvorfor vi tilbyder dig gratis rådgivning, når behovet opstår.

Begravelsesguiden har bedømt landets bedemænd ud fra service, kompetencer og pris, for at kunne anbefale dig den bedst mulige til din situation.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Vesterbro - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot