Undgå at betale for meget hos bedemanden i Videbæk og omegn

Som du kan læse på vores side, kan der være temmelig stor forskel på diverse bedemænds priser. Du kan komme til at opleve, at det der koster en pris hos én bedemand i Videbæk og omegn kan være en helt anden og langt højere pris du skal betale hos en konkurrent. Med disse store prisforskelle anbefaler vi at du orienterer dig nøje inden du beslutter dig så du for mest mulig for dine penge. 

Indkøb af blomster, gravsted, gravsten, indrykning af dødsannonce og hvad der ellers hører med til en komplet begravelse er udgifter, der kommer udover prisen på selve bedemanden. Du skal derfor regne med, at begravelsen ender i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vores rådgivere sidder klar til at besvare dine spørgsmål omkring valget af bedemand - gratis og uforpligtende.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Videbæk og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand bør du vælge i Videbæk og omegn?

Når man som pårørende ikke har stor erfaring med valg af bedemand, kan opgaven føles svær og tidskrævende – dog er det vigtigt at finde den helt rigtige bedemand, da der er mange tin at tage stilling til. 

Dine særlige ønsker for begravelsen har naturligvis stor betydning, men også din økonomiske situation er væsentlig at have i mente – dog må det frarådes blot at indsamle og sammenligne priserne på de lokale bedemænd i Videbæk og omegn og vælge den billigste. Desværre opleves det at ikke alle bedemænd er lige kompetente og man kan være uheldig at vælge en, der ikke lever op til forventningerne, hvilket typisk først opdages, når skaden er sket.

Det kan derimod være en god idé at undersøge bedemænd udenfor Videbæk og omegn, da disse kan vise sig at være bedre i lige netop din situation og oven i købet vise sig at være billigere. Mange valgmuligheder kan dog gøre valget endnu sværere, men her er Begravelsesguiden klar til at rådgive dig, når du har brug for det.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Videbæk - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat