Undgå at betale for meget hos bedemanden i Vig og omegn

Selv i Vig eller i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

I forbindelse med en komplet begravelse kommer der ofte udgifter udover bedemanden – oveni dennes pris opstår der typisk ekstra omkostninger ved indrykning af dødsannonce, indkøb af blomster samt gravsten og gravsted. Disse udgifter giver typisk sammenlagt en pris et sted mellem 30.000 og 50.000 kr.

Vi anbefaler dig at ringe til en af vores kompetente rådgivere, så vi kan hjælpe med at finde den rette bedemand til dig.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Vig og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Vig og omegn

Det kan være en uoverskuelig opgave at skulle vurdere hvilken bedemand, der er mest optimal i din situation, da der er mange ting at tage stilling til. Både din økonomiske situation og dine specielle ønsker for begravelsen, er naturligvis vigtige at have med i overvejelserne, når du skal vælge bedemand.

De fleste pårørende har ikke megen erfaring med at vælge bedemand og det kan det virke både uoverskueligt og tidskrævende at skulle sammenligne og vurdere forskellige bedemænd. Dog fraråder vi blot at sammenligne priserne på diverse lokale bedemænd – du kan nemlig, helt uvidende, ende med en bedemand der ikke lever op til dine forventninger. Du skal derfor vide at det kan være en god idé også at undersøge bedemænd udenfor Vig, da disse kan være både bedre til at opfylde dine ønsker og vise sig at være billigere for dig.

Mange valgmuligheder kan dog gøre det endnu sværere at vælge den rette bedemand, så derfor er Begravelsesguiden klar til at rådgive dig, når du har behov for det. Vi har vurderet landets bedemænd indenfor kompetencer, pris og service, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Vig - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat