Undgå at betale for meget hos bedemanden i Virum og omegn

Der kan være temmelig stor forskel i priserne hos bedemænd i Virum og omegn. Derfor er det vigtigt at du er godt orienteret, inden du træffer det endelige valg af bedemand. 

I forbindelse med en komplet begravelse skal du huske på de ekstra udgifter, der opstår udover selve bedemanden - eksempelvis køb af blomster, gravsted, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre. Du skal derfor regne med, at den endelige pris ender mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi råder dig til at kontakte en af vores dygtige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak, inden du ringer til en bedemand i Virum.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Virum og omegn på 71 71 11 00.

Bedemanden til dig i Virum og omegn

Hvilken bedemand, der er bedst, kan være svært at bedømme – særligt hvis man som pårørende ikke har megen erfaring på området. Begravelsen skal naturligvis opfylde dine særlige ønsker indenfor rammerne af din økonomiske situation, hvorfor valget af bedemand er af stor betydning.

Hvis du blot stiller priserne på de lokale bedemænd i Virum over for hinanden og vælger den billigste, kan du risikere at ende op med en bedemand som ikke lever op til dine forventninger. Dette opdages desværre oftest først, når det er for sent og ikke kan gøres om.

Hvad mange ikke er klar over er, at det kan være en god idé at lede efter bedemænd udenbys - disse kan være både billigere, bedre og behageligere for dig at samarbejde med.
Det kan imidlertid virke som en svær og tidskrævende opgave at skulle vurdere diverse bedemænd og deres tilbud – derfor rådgiver Begravelsesguiden dig gratis, når du har behov for det.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Virum - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat