Undgå at betale for meget hos bedemanden i Vissing og omegn

Forskellene i priserne hos bedemænd kan være ganske store – selv på lokalt plan, og det er vigtigt, at du er godt orienteret inden du træffer en beslutning.

Når du skal arrangere en komplet begravelse, skal du huske at tage højde for de ekstra udgifter, der ofte kommer udover selve bedemanden – dette være sig til eksempelvis indkøb af blomster, gravsted, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre. Du kan derfor forvente, at det endelige beløb ender i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi råder dig i denne forbindelse til at kontakte en af vores hjælpsomme rådgivere inden du ringer til en bedemand i Vissing - ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Bedemanden til dig i Vissing og omegn

Hvilken bedemand, der er bedst i din situation, kan være vanskeligt at gennemskue – særligt hvis man som pårørende ikke har megen erfaring på området. Begravelsen skal naturligvis opfylde dine særlige ønsker indenfor rammerne af din økonomiske situation, hvorfor valget af bedemand er af stor betydning.

Indsamler og sammenligner du blot priserne på de lokale bedemænd i Vissing og vælger den billigste, kan du risikere at vælge en bedemand der ikke passer til dine specifikke behov og dette kan desværre betyde et skuffende samarbejde omkring begravelsen, der ikke kan gøres om.

De færreste er klar over, at det kan være fordelagtigt at lede efter bedemænd udenbys - disse kan nemlig være både billigere, bedre og behageligere for dig at samarbejde med.
Det kan dog virke som en mere eller mindre uoverskuelig og tidskrævende opgave at skulle vurdere en lang række bedemænd og deres tilbud – derfor rådgiver Begravelsesguiden dig gratis, når du har brug for det.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Vissing - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot