Undgå at betale for meget hos bedemanden i Vordingborg og omegn

Selv i Vordingborg og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Vær desuden opmærksom på, at du kommer til at skulle betale ekstra udgifter for blomster, gravsten, gravsted og dødsannonce. Sammenlagt kan begravelsen komme til at koste dig i omegnen af 50.000 kr.

Det kan desuden være værd ikke kun at kigge efter en bedemand i Vordingborg. Den hensigtsmæssige bedemand til netop dine unikke ønsker og økonomiske situation kan sidde i nabobyen. En begravelse er altså en kompliceret størrelse, men vi sidder klar til at hjælpe dig med at løse den. Yderligere kan vi hjælpe dig med valg af kiste eller urne, bårebuketter samt salmer, hvis du ønsker dette.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Vordingborg og omegn på 71 71 11 00.

Hvordan vælger jeg en bedemand?

Når du skal vælge en bedemand er det ikke kun prisen, der er en vigtig faktor. Kvaliteten er mindst lige så vigtig, men da de fleste pårørende har ingen eller meget lidt erfaring med bedemænd, kan det være svært at finde en bedemand, der mest optimalt kan opfylde dine behov og opfylde afdødes sidste vilje. Hvis du ikke undersøger kvaliteten af din bedemand, kan du komme til at hyre en, som ikke lever op til dine behov.

Hvis du vælger den forkerte bedemand, opdages det som regel først for sent. Derfor har Begravelsesguiden vurderet bedemænd, så vi kan gøre arbejdet nemmere for dig. Du kan tage en helt uforpligtende snak med en vores rådgivere på 71 71 11 00, så du kan finde en kompetent bedemand i Vordingborg til dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Vordingborg - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat