Undgå at betale for meget hos bedemanden i Assens og omegn

Selv i Assens og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Udgifter til blomster, dødsannonce, gravsten og gravsted kommer udover bedemanden, så den totale pris for en komplet begravelse ender typisk et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. For at du får mest ud af dine penge og får det bedst mulige samarbejde omkring begravelsen, anbefaler vi dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere til en snak om dine behov – ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Assens og omegn

Vi forstår at det kan virke som en svær og tidskrævende opgave at skulle vælge bedemand – dette gøres ikke lettere af at de fleste pårørende ikke har stået i en sådan situation før. Mange ender med blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd, da det virker som det nemmeste – dog kan dette føre til at man uvidende vælger en bedemand som ikke er optimal i ens situation.

Hvilken bedemand, der er mest optimal for dig kommer naturligvis an på dine unikke ønsker for begravelsen samt hvad du er villig til at betale. I denne forbindelse skal du være opmærksom på at bedemænd udenfor Assens kan kontaktes med fordel – disse kan både være billigere og bedre til at opfylde dine behov.

Står man overfor adskillige valgmuligheder, der er svære at vurdere, kan det virke umuligt at finde frem til den rette – her er Begravelsesguiden klar til at rådgive dig. Begravelsesguiden har vurderet bedemænd i hele landet indenfor service, pris og kompetencer, så vi kan hjælpe dig med at finde den rette bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Assens - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

  Se også

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot