Undgå at betale for meget hos bedemanden i Børglum og omegn

Selv i Børglum og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Du skal yderligere være opmærksom på de ekstra udgifter, der opstår ud over selve bedemanden – det være sig udgifter til blomster, gravsten, gravplads, indrykning af dødsannonce med videre. Dette betyder, at en komplet begravelse hurtigt kan ende mellem 30.000 og 50.000 kr. Afsked med afdøde kan nemt blive unødigt dyr, hvis ikke du er opmærksom – derfor opfordrer vi dig til at ringe til en af vores kompetente rådgivere, så vi kan hjælpe med at finde den bedst mulige bedemand til dig.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Børglum og omegn på 71 71 11 00.

Bedemanden til dig i Børglum og omegn

Hvilken bedemand, der er bedst i lige netop din situation, kan være svært at gennemskue – særligt hvis man som pårørende ikke har erfaring på området. Begravelsen skal naturligvis opfylde dine særlige ønsker indenfor rammerne af din økonomiske situation bedst muligt, hvorfor valget af bedemand er ganske vigtigt.

Sammenligner du blot priserne på de lokale de bedemænd i Børglum og vælger den billigste, kan du risikere at ende med en bedemand der ikke passer til dit tilfælde. Ikke alle bedemænd er lige kompetente og det kan betyde et utilfredsstillende samarbejde omkring begravelsen, der ikke kan gøres om.

Mange pårørende er ikke klar over, at det kan være fordelagtigt at undersøge bedemænd udenbys - disse kan være både billigere, bedre og behageligere for dig at samarbejde med.

Det kan føles som en mere eller mindre umulig og tidskrævende opgave at skulle vurdere flere forskellige bedemænd og deres tilbud – derfor rådgiver Begravelsesguiden dig gratis, når du har brug for det.

Begravelsesguiden har vi vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan hjælpe dig med at finde den bedemand i Børglum og omegn, der bedst matcher dine behov.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Børglum - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat