Undgå at betale for meget hos bedemanden i Brørup og omegn

Selv i Brørup og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden - så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

Udover udgifter til bedemanden påregnes der tit yderligere udgifter til indkøb af blomster, gravsten, gravsted, dødsannonce med videre, hvorfor den endelige pris kan ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at ringe til en af vores kompetente rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om dine behov.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Bedemanden til dig i Brørup og omegn

Hvilken bedemand, der er mest ideel, kan være svært at vurdere – særligt hvis man som pårørende ikke har meget erfaring på området. Begravelsen skal naturligvis opfylde dine særlige ønsker indenfor rammerne af din økonomiske situation, hvorfor valget af bedemand er vigtigt.

Såfremt du blot sammenligner priserne på de lokale bedemænd i Brøns og ringer til den billigste, kan du desværre risikere at vælge en bedemand, der ikke lever op til dine forventninger, da ikke alle bedemænd er lige dygtige. Dette opdages desværre typisk først, når skaden er sket. Hvad mange ikke er klar over er, at der kan være en række fordele forbundet med at undersøge bedemænd udenbys – disse kan være både billigere og bedre for dig.

Det kan dog føles som en svær og tidskrævende opgave at skulle vurdere diverse bedemænd – derfor vejleder Begravelsesguiden dig gratis, når du har brug for det. Begravelsesguiden har vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan hjælpe dig med at finde den bedemand i Brørup og omegn der bedst matcher dine behov.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Brørup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot