Undgå at betale for meget hos bedemanden i Fangel og omegn

Selv i Fangel og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Ved en komplet begravelse opstår der typisk yderligere udgifter til eksempelvis indkøb af blomster, gravsted, gravsted og indrykning af dødsannonce med videre – disse ekstra omkostninger betyder tit, at den endelige pris ender mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi opfordrer dig til at ringe til en af vores dygtige rådgivere, der altid er klar til at hjælpe dig.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Fangel og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Fangel og omegn

Vi er naturligvis indforståede med, at det kan være en vanskelig og tidskrævende opgave at skulle beslutte hvilken bedemand man skal vælge. Da mange pårørende ikke har den store erfaring på området, ender de ofte med blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste. Dette kan desværre medføre, at valget falder på en bedemand, der ikke lever op til de efterladtes forventninger.

Dine særlige ønsker for begravelsen samt hvad du ønsker at betale, har naturligvis indflydelse på hvilken bedemand i Fangel du skal vælge.

Du skal være opmærksom på, at der kan være en række fordele forbundet med også at lede efter bedemænd udenbys, da disse kan være både billigere og bedre for dig.

Valget af bedemand kan dog blive endnu mere uoverskueligt, når man står overfor mange valgmuligheder, der er svære at sammenligne. Vi har derfor vurderet landets bedemænd indenfor priser, kompetencer og service, så vi er i stand til at hjælpe dig bedst muligt. Det er naturligvis vigtigt at I får et godt samarbejde omkring begravelsen og den afsked med afdøde som I så pårørende ønsker.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Fangel - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen