Undgå at betale for meget hos bedemanden i Greve Strand og omegn

Selv ved Greve Strand og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Herudover skal du også være opmærksom på at der kan komme nogle ekstra udgifter – dette være sig til blomster, gravsten, gravplads, indrykning af dødsannonce med videre, hvilket betyder, at prisen for en begravelse hurtigt kan ende mellem 30.000 og 50.000 kr. Derfor anbefaler vi dig at ringe til en af vores rådgivere, så vi kan hjælpe med at finde den rette bedemand til din situation.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Greve Strand og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Greve Strand og omegn

At skulle arrangere en begravelse og vurdere hvilken bedemand man er bedst tjent med, kan være en svær opgave – særligt for pårørende, der ikke har erfaring på området. Hvilken bedemand du skal vælge, afhænger blandt andet af din økonomiske situation og dine konkrete ønsker for begravelsen.

Du skal desuden være opmærksom på, at det kan medføre en række fordele at undersøge bedemænd udenfor Greve Strand – det vigtigste er naturligvis, at du finder en bedemand, der kan opfylde lige netop dine behov.

Desværre kan det ske, at man blot sammenligner priser på de lokale bedemænd, vælger den billigste og ender med et utilfredsstillende samarbejde, hvilket naturligvis er ærgerligt. Vi råder dig derfor til at ringe til en af vores rådgivere, der sidder klar til at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning. Begravelsesguiden har vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris og er derfor godt klædt på til at rådgive dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Greve Strand - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening