Undgå at betale for meget hos bedemanden i Hammelev og omegn

I Hammelev eller i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Du skal samtidig huske på de udgifter, der kommer ud over selve begravelsen – det være sig udgifter til eksempelvis blomster, gravsten, gravplads, indrykning af dødsannonce med videre. Dette betyder, at en komplet begravelse hurtigt kan ende et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Afsked med afdøde kan snildt blive unødigt dyr, hvis du ikke er opmærksom – derfor opfordrer vi dig til at ringe til en af vores kompetente rådgivere, så vi kan hjælpe med at finde den helt rette bedemand til dig.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Hammelev og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand i Hammelev og omegn skal du vælge?

At skulle planlægge den bedst mulige afsked med afdøde kan føles som en uoverskuelig opgave og der er mange ting at tage stilling til. Hvilken bedemand du skal vælge, kommer naturligvis an på dine særlige ønsker samt din økonomiske situation, så begravelsen bliver indenfor dine rammer.

Da mange pårørende ikke har erfaring med at vælge bedemænd, kan de risikere at vælge en, der ikke lever op til deres forventninger, hvilket oftest først opdages, når det er for sent. Vi anbefaler dig derfor at undersøge bedemænd udenfor Hammelev, da dette kan medføre en række både økonomiske og samarbejdsmæssige fordele for dig.

Det kan være svært at bedømme bedemændenes kvaliteter og kompetencer, og du er derfor altid velkommen til at rinnge til os, så vi kan finde den bedst mulige bedemand i Hammelev og omegn til dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Hammelev - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen