Undgå at betale for meget hos bedemanden i Middelfart og omegn

Omkostningerne for en begravelse er mange, og det er vigtigt at man orienterer sig om sine muligheder, inden man vælger, hvilken begravelsesforretning man ønsker at anvende.

Selv i samme by eller i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Derudover kommer der ekstra udgifter til blomster, gravsten, gravplads og dødsannoncer. Derfor kan en komplet begravelse hurtigt løbe op i udgifter på op mod 30.000 til 50.000 kr.

Ring til Begravelsesguiden.dk og få en gratis og uforpligtende snak med én af vores rådgivere før du ringer til din lokale bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Hvilken bedemand i Middelfart og omegn bør jeg vælge?

Valget af bedemand kan være svært, da en begravelse kan være utrolig kompleks størrelse. Dit valg afhænger blandt andet af din økonomiske situation, dine ønsker og hvad der er bedst til prisen. Derfor kan det som pårørende være svært at vurdere, hvilken bedemand der er kompetent nær Middelfart.

Et problem mange pårørende oplever er et manglende kendskab til bedemændene i nærområdet, derfor indhenter de priser fra flere bedemænd og er uvidne om bedemanden kan have et blakket ry. Nogle oplever derfor også at bedemanden ikke levede op til deres forventninger, men så er skaden sket, og det er for sent at gøre noget ved det.

Hvad kun de færreste er klar over er fordelene ved at vælge en udenbys-bedemand, da disse kan være både bedre og billigere end bedemændene i Middelfart. Derfor står man som pårørende i den svære situation, at skulle sammenligne bedemænd på pris og kvalitet. Her kan Begravelsesguiden.dk rådgive dig gratis, når du skal vælge den dygtig bedemand nær Middelfart.

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig med at finde den bedemand, som passer bedst til din situation nær Middelfart, når afdødes sidste vilje skal opfyldes.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Middelfart - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

  Se også

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot