Hvad skal jeg være særligt opmærksom på, når jeg skal finde en bedemand i Aarhus?

Når man mister en man har haft kær, starter der en lang og sorgfuld proces, hvor man skal tage sig godt af sig selv. Man skal dog også i gang med at arrangere begravelsen. Mange er ikke klar over, at både pris og kvalitet i høj grad kan variere mellem de forskellige bedemænd.

Én ting som Aarhus og omegn har til fælles med resten af landet er, at bedemændenes priser kan være svære at gennemskue. Faktisk kan der være flere tusinde kroner at spare ved at vælge en bedemand frem for en anden, og det valg vil vi gerne hjælpe dig med.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Aarhus og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand er det bedste valg for mig?

Det hører heldigvis til sjældenhederne at skulle vælge en bedemand, men netop derfor er det også ekstra svært at gennemskue, hvor man får den bedste pris samtidig med en høj kvalitet og en tryg oplevelse. I Aarhus er udbuddet af bedemænd stort og mange pårørende indhenter priser fra flere bedemænd, men vælger derefter bedemanden udelukkende på baggrund af prisen. Det er dog vigtigt at huske på, at bedemændene varierer på langt flere parametre end blot prisen. Den service bedemanden yder over for de pårørende kan også svinge utroligt meget. Hvis man ikke ser sig godt for og er omhyggelig med sit valg af bedemand, opdager man først sent i forløbet, at bedemanden ikke lever op til forventningerne og ikke kan indfri ens ønsker og behov. Og når skaden er sket, er det for sent at gøre noget ved det.

Omsorg for dig og dine behov

I Aarhus er der mange smukke og gamle kirker man kan vælge imellem når man skal afholde en begravelse eller en bisættelse. I byens midte ved store torv ligger den gotisk inspirerede Domkirke. Aarhus Domkirke er Danmarks længste og højeste kirkebygning med 1200 kirkepladser. I Aarhus er der også andre mindre kirker, som eksempelvis Risskov kirke, Viby, Åbyhøj eller Brabrand kirke. Mange i Århus vælger derimod også en askespredning, hvor asken fra afdøde spredes ved vandet omkring Aarhus. Der er altså mange muligheder for begravelse i Aarhus, og det er derfor vigtigt at få fat i en god bedemand, som kan guide en i den bedste retning til en fair pris.

Vi sidder klar til at hjælpe

Vi hos Begravelsesguiden tilbyder gratis rådgivning til pårørende, der står overfor at skulle vælge en bedemand. Vi sammenligner løbende de Aarhusianske bedemænd på både pris og kvalitet - gennem en samtale med en af vores rådgivere, kan du som pårørende derfor tage et fornuftigt og oplyst valg, når du skal vælge en bedemand.

Vi har bedømt bedemænd i Aarhus på venlighed, kompetencer og selvfølgelig også pris. Alle ugens dage sidder vores eksperter klar til at hjælpe dig med at vælge den bedemand, der passer bedst til din situation.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Aarhus - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat