Undgå at betale for meget hos bedemanden i Fåborg og omegn

Selv i Fåborg og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Der er række udgifter du ikke må glemme – det være sig til blomster, gravsten, gravplads og dødsannonce med videre, hvilket betyder, at en fuldkommen begravelse kan ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Afskeden med den du har mistet er vigtig, men kan også blive unødigt dyr, hvis du ikke er opmærksom – derfor anbefaler vi dig at kontakte en af vores dygtige rådgivere, så vi kan finde den rette bedemand til dig.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Fåborg og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Fåborg og omegn

Det er de færreste mennesker, der har stor erfaring med at planlægge en begravelse, og det kan derfor være en vanskelig opgave i sig selv. Når man dertil lægger de følelser et dødsfald oftest bringer med sig, bliver det ikke lettere at overskue.

Din økonomiske situation og unikke ønsker for begravelsen er naturligvis vigtige overvejelser at have med i planlægningen. Derfor kan det ikke anbefales blot at indsamle priserne på de lokale bedemænd i Fåborg og vælge den billigste, da det kan føre til et utilfredsstillende samarbejde, der ikke kan gøres om.

Det kan derimod være en fordel også at lede efter bedemænd i omegnen af Fåborg, da det vigtigste naturligvis er at finde en bedemand, der kan opfylde lige netop dine behov. Med mange valgmuligheder kan det virke uoverskueligt at beslutte sig, og derfor tilbyder vi dig gratis rådgivning.

Begravelsesguiden har bedømt landets bedemænd ud fra kriterier som service, kompetencer og pris, for at sikre dig et godt samarbejde med en kompentent bedemand.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Fåborg - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

  Se også

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat