Vælg den rette bedemand i København

Det kan være svært at danne sig et ordentligt overblik over bedemændene i København. Der er mange at vælge imellem - og hvordan kan man så som pårørende så være sikker på, at man vælger rigtigt?

Der kan nemlig også komme en lang række uforudsete udgifter oven i bedemandens pris, så din pårørendes begravelse nemt kommer til at koste mellem 30.000 kr. og 50.000 kr. Derfor er det meget vigtigt, at du kigger alle muligheder igennem, når du skal vælge en bedemand i København.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden står klar til at hjælpe

Det kan være svært for de efterladte at vurdere, hvilken bedemand, der er bedst for dem. Dette skyldes, at begravelsen ofte kan virke uoverskuelig. Det er muligvis første gang, at man som pårørende skal planlægge en begravelse, eller måske har man før haft en dårlig oplevelse med en bedemand eller hørt forskellige skrækhistorier fra venner og bekendte.

Uanset hvad, kan det være en rigtig god idé at benytte sig af Begravelsesguidens gratis rådgivning. På denne måde ved du, at du er godt rustet, når du skal vælge en bedemand, så du kan føle dig tryg og sikker på, at din beslutning vedrørende bedemanden er taget på et oplyst grundlag.

Mange efterladte i sorg kan komme til at vælge “den første og den bedste”, når de kigger på bedemændenes hjemmeside. Mange bedemænd reklamerer med lave priser, begravelses-/bisættelsespakker eller lignende - det kan være virkelig svært at gennemskue, hvilke bedemænd, der er til at stole på og hvordan man i det hele taget sammenligner bedemændenes priser og service. Særligt i en by som København, hvor udvalget af bedemænd er enormt stort, skal man være opmærksom.

Vi hos Begravelsesguiden kan rådgive dig og din familie i valg af bedemand. Vi sammenligner løbende de københavnske bedemænd på både pris og kvalitet - gennem en samtale med en af vores rådgivere, kan du som pårørende tage et fornuftigt og oplyst valg, når du skal vælge en bedemand.

 

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand København - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

  Se også

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot