Undgå at betale for meget hos bedemanden i Nyborg og omegn

Udgifterne til en begravelse kan være vidt forskellige, alt afhængig af, hvilken begravelsesforretning du vælger. Det er ikke ualmindeligt at opleve en prisforskel på to forskellige bedemænd, der yder den samme service.

Af den grund bør du ikke bare vælge den første og bedste bedemand, du støder på, men derimod bruge lidt tid på at undersøge, hvilke bedemænd der står til din rådighed. I tilfælde af, at du er i tvivl om, hvilken bedemand i Nyborg og omegn du skal vælge, så grib telefonen, og ring til en af vores rådgivere. De vil hellere end gerne hjælpe dig.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Hvilken bedemand i Nyborg og omegn bør du vælge?

Der er mange bedemænd at vælge mellem, så det er svært at afgøre, hvilken der lige passer bedst i din situation. Det afhænger blandt andet af, hvilke specifikke ønsker du har, og hvad dit økonomiske råderum er.

Det er for mange pårørende første gang, de står over for at skulle træffe en beslutning om, hvilken bedemand de skal vælge. En typisk fejl at begå er, at man ene og alene sammenligner bedemænd på prisen. En konsekvens af dette er, at man kan ende med en bedemand, hvis service ikke lever op til de forventning, man havde. Beklageligvis går det som regel først op for en, når skaden er sket, og så er der ikke meget at gøre.

En anden typisk fejl, man kan begå, er, at man kun undersøger de lokale bedemænd. Mange er ikke klar over det, men det er faktisk en rigtig god idé at udvide ens søgefelt lidt. I en nærliggende by kunne der meget vel være en bedemand, som både kan tilbyde dig en bedre pris, og samtidig kan give dig en bedre service end en lokal bedemand.

Begravelsesguidens rådgivere vil hellere end gerne tages med på råd, hvis du har spørgsmål vedrørende dit valg af bedemand i Nyborg og omegn. Ring gerne til os, hvis du ønsker vejledning. 

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Nyborg - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

  Se også

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot