Hvilken bedemand i Slagelse skal jeg vælge?

Slagelse er en af Øst Sjællands største byer med et indbyggertal på over 32.000. Tilsvarende er udbuddet af bedemænd i byen og omegn stort, hvorfor det kan være rigtig svært at finde ud, af hvilken bedemand man skal vælge.

Hos begravelsesguiden tester vi løbende bedemænd rundt omkring i landet. Der der kan være en stor prisforskel fra én bedemand til en anden, er det vigtigt, at du er grundig og omhyggelig, når du undersøger markedet inden du vælger en bedemand i Slagelse. På den måde undgår du at betale mere end højest nødvendig.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Skal bedemanden ligge i Slagelse?

Nej, ikke nødvendigvis. Det kan i nogle tilfælde faktisk være mere fordelagtigt at se ud over sin lokalkreds, når man skal finde en bedemand. På den måde får man også et bredere udvalg af bedemænd at vælge imellem. Det er vigtigt at tage i betragtning, at man kun betaler for kørsel når kisten eller urnen er i rustvognen. Den indledende samtale bør derfor altid gratis – også selvom den foregår i hjemmet og uanset hvor langt bedemanden skal køre. Derfor er afstanden fra hjem til bedemandsforretning ikke højeste prioritet. 

Inden du ringer til en bedemand

Før du tager kontakt til en bedemand i Slagelse, kan man med fordel gøre sig nogle tanker om, hvor meget man vil betale for bedemandens ydelser. Alt afhængig af hvor meget man ønsker, vil prisen variere. Derfor kan det være svært at determinere hvor meget en enkelt bedemand koster, fordi prisen afspejles i pårørendes forskellige behov. Endvidere er vigtigt man vælger en bedemand, som kan fremvise et overskueligt prisoverslag, så man nemt kan danne sig et overblik over, hvad man betaler for. Gør dig derfor nogle tanker om hvilke ydelser du ønsker, og hvilke man vil og kan undlade. Af denne årsag råder vi til at man afholder et møde med bedemanden og får udleveret et prisoverslag, over de forskellige ydelser, således at både du og bedemand er indforstået med samarbejdet og aftalen. 

Ring til os

Vi har anmeldt landets bedemænd på aspekter såsom venlighed, kompetencer, erfaring og pris. Du kan derfor altid ringe ind og få en snak med en af vores rådgivere, som kan hjælpe dig med at finde den bedste bedemand i Slagelse eller omegn i din situation. Rådgivningen er altid gratis for pårørende og privatpersoner, og vi kan også hjælpe med svar på spørgsmål omkring økonomi og skifteret mm. ov.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Slagelse - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

  Se også

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot