Undgå at betale for meget hos bedemanden i Viborg og omegn

Prisen på bedemænd i Viborg og omegn kan variere rigtig meget. Selv i samme by eller i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Det er derfor ikke altid en god idé at træffe en forhastet beslutning, hvor man hurtigt kan komme til at vælge den bedemand der ligger nærmest. Til tider kan den rigtige bedemand befinde sig i et helt andet område.

I forbindelse med en begravelse er der ikke kun udgifter til bedemanden, men også til blomster, gravsten og begravelsesgilde. Den samlede pris på en begravelse kan derfor hurtigt blive op mod 30.000 til 50.000 kr. Der er mange ting at holde styr på – derfor anbefaler vi dig at ringe til vores rådgivere. Yderligere kan vi hjælpe dig med valg af kiste eller urne samt samler, hvis du ønsker dette. Det er helt gratis og uden forpligtelser.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Hvem er den rigtige bedemand for dig?

Det kan for mange forekomme en uoverskuelig opgave at finde en dygtig bedemand og arrangere den billigste begravelse. En begravelse er en kompleks størrelse, hvor individuelle behov hos pårørende er helt afgørende for valget af bedemand. Hos nogen er prisen det afgørende, for andre kemien med den enkelte bedemand og hos en tredje bedemandens professionalisme.

De fleste pårørende har ikke stor erfaring med bedemænd. Det kan derfor blive et forhastet og tilfældigt valg, der udelukkende træffes med blik for prisen. Det er ikke altid hensigtsmæssigt. Ligesom hos andre professioner er der stor forskel på, hvor dygtige bedemænd er, og nogle kan endda have et blakket ry. Det kan være en dårlig oplevelse, hvis man alt for sent opdager, man valgt en dårlig bedemand.

De færreste ved, at det kan være en rigtig god idé at anvende en udenbys bedemand. Disse er i tilfælde bedre på både pris og kvalitet. Pårørende vil dog stadig stå tilbage med den umulige opgave at skulle sammenligne bedemand på et spinkelt grundlag.  

Vi rådgiver dig derfor gratis, så du forhåbentligt kan finde den rigtige bedemand i Viborg eller omegn. Vi har rådgivere klar i telefonen til at vejlede dig, så du kan finde en kompetent bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Viborg - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

  Se også

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot