Undgå at betale for meget hos bedemanden i Amager og omegn

Prisen for en bedemand på Amager kan variere rigtig meget, og da prisforskellen kan variere med flere tusind kroner, er det værd at undersøge, hvor du kan få den hjælp du har brug for til en fornuftig pris.

Vi anbefaler at man undersøger alle sine muligheder før man vælger en bedemand. På den måde er der gode muligheder for at du ikke falder i en pris- eller kvalitetsfælde.

Udover udgifterne til bedemanden er der ofte en række ekstra udgifter såsom blomster, gravsten, gravplads og dødsannonce. Dertil skal der vælges kiste eller urne efter afdødes eller pårørendes ønske. Sammenlagt kan en begravelse hurtigt komme til at koste op mod 50.000 kr. hvis man ikke er opmærksom, så det kan altså godt svare sig at bruge tid på at sammenligne priser. Priser er dog ikke alting. Vigtigst er det, for de fleste, at bedemanden udfører sit arbejde ordenligt. Her vil vi ikke risikere at du ender hos en bedemand som på overfladen virker behagelig, men som i virkeligheden har et dårligt ry.

Derfor sidder vi klar til at hjælpe med at finde den bedste og billigste løsning for dig. Du kan altid ringe og tage en gratis og uforpligtende snak med en af vores rådgivere, så du kan komme trygt og godt igang med forløbet.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Amager og omegn på 71 71 11 00.

Vælg en bedemand på Amager, der passer til dine behov

Før du tager kontakt til en bedemand på Amager, er det vigtigt at have klargjort, hvilke ønsker og behov, du og de andre pårørende har - i denne forbindelse er det også vigtigt, at du eventuelt undersøger, om afdøde selv havde nogle ønsker til begravelsen, der skal imødekommes. Mange bedemand promoverer sig med ‘pakkepriser’, hvor du kan se, hvad en “komplet” begravelse eller bisættelse vil koste hos den pågældende bedemand. Det er dog langt fra alle disse pakker, der opfylder de behov, der måtte være i et sådant forløb. Nogle pakker indeholder endda “for mange” ydelser, hvilket i værste fald kan komme til at betyde, at I som pårørende kommer til at bestille og betale for nogle ydelser som I ikke har brug for.

Desuden er det vigtigt at være opmærksom på, at nogle bedemænd kun inkluderer én enkelt rustvognskørsel i deres pakkepris, selvom langt de fleste har behov for 2-3 kørsler. Denne ekstra udgift kan hurtigt få prisen til at skyde i vejret.

Udover pris-aspektet er det også vigtigt at have for øje, om den bedemand, man kigger på eller har kontakt til, har et højt service- og kvalitetsniveau samt, om de rent faktisk kan opfylde alle de særlige ønsker og behov som de pårørende eller den afdøde måtte have.

På Begravelsesguiden tester vi løbende landets bedemænd på parametre som pris, venlighed, kompetencer og serviceniveau, så vi altid har et overblik over, hvilke bedemænd, der er anbefalingsværdige og hvilke bedemænd andre pårørende har været trygge og glade ved at benytte. Ved at vælge en bedemand på Amager eller omegn som vi har testet og godkendt, kan du altså være sikker på, at du får et godt og trygt forløb med bedemanden fra første samtale og helt til forløbet er afsluttet.

Hvor skal bedemandsforretningen ligge?

Rigtig mange pårørende fristes nemt til at vælge den “lokale” bedemand eller den bedemand, der ligger tættest på. Hvis man aldrig før har skulle planlægge en begravelse eller en bisættelse, kan det godt virke uoverskueligt at skulle kontrollere og sammenligne både pris, ydelser og kvalitet og derfor falder valget ofte på den nærmeste bedemand. Du skal dog være opmærksom på, at langt de fleste bedemænd på Amager faktisk dækker hele øen på tværs af bygrænser og postnumre - du kan altså sagtens vælge en bedemand fra Tårnby/Kastrup selvom du bor/den afdøde boede i Dragør eller omvendt. I nogle tilfælde, kan det faktisk godt betale sig at udvide sin horisont og eventuelt ende med at benytte en bedemand, der ligger et andet sted i København - dette kan have stor betydning for udfaldet i både prisen og kvaliteten af de ydelser, man modtager.

Ring og få anbefalet en bedemand på Amager eller omegn

Hver tester Begravelsesguiden bedemænd i hele landet og vi sidder klar ved telefonerne til at rådgive dig, når du står og skal vælge en bedemand nu eller inden for nærmeste fremtid.

Du kan ringe til os alle ugens dage og få gratis og uforpligtende rådgivning, så kan vi hjælpe dig med at finde den bedemand, der passer bedst til dine behov.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Amager - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

  Se også

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat