Undgå at betale for meget hos bedemanden i Kolding og omegn

Det er vigtigt at være godt oplyst inden du vælger en bedemand i Kolding eller omegn. Bedemændenes priser kan nemlig variere med flere tusinde kroner, hvilket ikke gør beslutningen nemmere.

Udover de varierende priser skal man være bevidst om, at der kan komme flere omkostninger oveni, og undersøger man ikke sine muligheder ordentligt inden man kontakter bedemanden, kan beløbet på en begravelse hurtigt løbe op i mellem 30.000 og 50.000 kr.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Kolding og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand i Kolding eller omegn er bedst til dine behov?

Det kan være svært for de efterladte at vurdere, hvilke bedemænd, der giver god service. Det skyldes blandt andet at begravelsen er en kompleks størrelse. Valget af bedemand afhænger blandt andet af din økonomiske situation, dine unikke ønsker og hvad der er bedst til prisen.

Fordi de fleste pårørende har ringe erfaring med at vælge bedemand, indhenter de ofte priser fra flere bedemænd, og vælger på den baggrund, uden at vide om bedemanden har en broget fortid. Derfor bliver de fleste, først sent i forløbet, klar over at bedemanden ikke lever op til det som man har aftalt. Og når skaden er sket, er det for sent at gøre noget ved det.

Kun de færreste er klar over, at der kan være mange fordele ved at benytte en udenbys-bedemand, da disse kan være både bedre og billigere. Alligevel vil den pårørende altid sidde tilbage med den uoverskuelige opgave; at skulle sammenligne forskellige bedemænd på pris og kvalitet.

Derfor vejleder vi dig og din familie gratis, når I skal vælge bedemand til det sidste farvel med afdøde. Vi har bedømt landets bedemænd på venlighed, kompetencer og pris, og vores rådgivere er klar til at hjælpe dig med at vælge den bedemand i Kolding, som passer bedst til jeres situation.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Kolding - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

  Se også

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat