Undgå at betale for meget hos bedemanden i Odense og omegn

Det er vigtigt, at du orienterer dig om dine muligheder, inden du vælger en begravelsesforretning.

I en storby som Odense er der nemlig mange bedemænd at vælge imellem, så her er det altså særlig vigtigt at du ved hvem der bedst vil kunne hjælpe i den konkrete situation, så du ikke skal bekymre dig om at betale overpris. En begravelses samlede udgifter kan hurtigt løbe op i 30.000 til 50.000 kr., så ring til os i dag og tag en gratis og uforpligtende snak med én af vores rådgivere før du ringer til din lokale bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Hvilken bedemand bør jeg vælge i Odense-området?

En begravelse er en utrolig kompleks størrelse og som pårørende, kan det være svært at vurdere hvilken bedemand, der er bedst. Valget af bedemand afhænger flere parametre: din økonomiske situation, dine unikke ønsker, afdødes sidste vilje samt hvad du vægter, er bedst til prisen.

Som rådgivere oplever vi, at et tilbagevendende problem for de pårørende er et manglende kendskab til kvalitetsniveauet hos bedemændene, hvorfor de pårørende ofte indhenter priser fra flere bedemænd, uden at vide om bedemandens ry er i orden. Derfor opdager de fleste, desværre først sent i forløbet, at bedemanden ikke lever op til deres forventningerne.

Hvad kun de færreste er klar over er, at der kan være mange fordele i at benytte en udenbys-bedemand, da disse ofte er både bedre og billigere end de lokale bedemænd i Odense og omegn. Som pårørende er det svært at skulle sammenligne pris og kvalitet på forskellige bedemænd.

Netop derfor rådgiver vi hos Begravelsesguiden.dk dig gratis, når du skal vælge en kompetent bedemand. Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig med at identificere en bedemand, som passer bedst til din familie og jeres situation. Det er gratis og uforpligtende at få del i vores erfaring, og vi anbefaler at du enten får hjælp af os til at udpege en bedemand som lever op til vores krav, eller får dobbelttjekket om den bedemand du har udset dig er én vi kan sig god for.

 

Aftal begravelsesceremonien med bedemanden

I Odense er der flere kirker og begravelsespladser at vælge imellem, når man skal planlægge en begravelsesceremoni. De to mest anvendte kirker til begravelsesceremonier er Vor Frue Kirke og Sct. Knuds Kirke.

Vor Frue Kirke er en smuk og imponerende kirke i centrum af Odense, den er kendt for sit store og flotte orgel samt sin flotte altertavle. Kirken har en stor kapacitet, og der er rig mulighed for at tilpasse begravelsesceremonien efter ønsker og behov. Sct. Knuds Kirke er en af de ældste kirker i Odense, og den har en helt speciel historie. Kirken er opkaldt efter Sct. Knud, som var konge af Danmark i middelalderen. Sct. Knuds Kirke er også kendt for sit flotte kalkmaleri og sin imponerende krypt.

Når det kommer til begravelsespladser, er de to mest anvendte Odense Kirkegård og Assistens Kirkegård. Odense Kirkegård er en stor og velholdt kirkegård med mange muligheder for at tilpasse gravstedet efter ønsker og behov. Assistens Kirkegård er også en af de mest populære kirkegårde i Odense og er beliggende i centrum af byen. Den blev grundlagt i 1805, og har tidligere været en del af Odense Kloster. Begge kirkegårde har gode faciliteter og er nemme at tilgå.

 

Andre kirker

 • Odense Domkirke

 • Sankt Hans Kirke

 • Sankt Albani Kirke

Andre kirkegårde

 • Sankt Hans Kirkegård

 • Korsløkke Kirkegård

 • Dalum Kirkegård

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Odense - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

  Se også

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot