Sådan finder du en god bedemand i Horsens

Priserne hos bedemændene i Horsens og omegn kan være vidt forskellige og derfor kan markedet være utroligt svært at overskue.

Her på Begravelsesguiden vil vi derfor rigtig gerne hjælpe dig med at finde en dygtig og troværdig bedemand i Horsens.

Det er vigtigt, at du som pårørende er opmærksom på de uforudsete udgifter, der kan opstå, når man arrangerer en begravelse. Hvis man regner det hele igennem og kigger ordentligt efter, kan det nemlig godt koste mellem 30.000 og 50.000 kr. inkl. gravsted, blomster, kiste, urne m.v.

Du kan gratis ringe til en rådgiver fra Begravelsesguiden, som kan hjælpe dig med at træffe alle de svære og dyre beslutninger og kan rådgive dig om alt fra valg af bedemand til indrykning af dødsannoncer og meget andet.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Hvilken bedemand giver dig den bedste service?

Det kan være svært for de efterladte at vurdere, hvilken bedemand der er bedst, når det sidste farvel skal arrangeres. En begravelse er nemlig en indviklet størrelse. Når du skal vælge en bedemand, skal du blandt andet tage højde for din/den afdødes økonomiske situation, dine unikke ønsker til ceremonien og hvad der er bedst til prisen.

De fleste pårørende har ikke tidligere erfaring med at vælge en bedemand, og fokuserer derfor ofte på at indhente priser fra en eller flere bedemænd i deres område og vælger på baggrund af det økonomiske uden at vide, om bedemanden har en broget historie i bagagen. 

De fleste opdager derfor alt for sent, at bedemanden ikke lever op til deres forventninger. Og når først skaden er sket, er det oftest for sent at gøre noget ved det. 

Hvad kun de færreste er klar over er, at der kan være mange fordele ved at benytte en udenbys bedemand, da bedemændene uden for Horsens kan være både bedre og billigere.

Hvor og hvordan skal ceremonien foregå?

En af de mange beslutninger, der skal tages ifm. et dødsfald er, hvordan begravelsesceremonien skal foregå. Det mest traditionelle er en kirkelig begravelse eller bisættelse, hvor ceremonien foregår fra enten kirke eller kapel. I Horsens er der mange smukke kirker og kapeller, hvorfra man kan afholde en begravelsesceremoni. En god bedemand kan hjælpe dig med at tage beslutningen om, hvor ceremonien skal foregå, om det skal være kirke eller kapel og også hjælpe med at skabe kontakt mellem de pårørende og en præst fra afdødes sogn.

Hvis den afdøde ønskede en borgerlig bisættelse eller begravelse uden nogen kirkelig tradition, kan dette også lade sig gøre i Horsens. Her kan man f.eks. benytte Vestre Kapel på Vestre Kirkegård i Horsens. Her afholdes hvert år mellem 200 og 225 bisættelses- og begravelsesceremonier - både af kirkelig og borgerlig karakter. Kapellet er en smuk og historisk bygning, der stilles til rådighed for næsten alle trosretninger og ceremoni-typer.

Hvis du ønsker at afholde en borgerlig ceremoni, kan en dygtig bedemand også være behjælpelig med mange af de praktiske ting. Bedemanden kan for eksempel være ceremonileder og holde begravelsestalen til ceremonien samt stå for klargøring af blomster, sanghæfter og meget andet.

Ring til os

Hos Begravelsesguiden tilbyder vi gratis rådgivning til dig som pårørende, når du skal vælge en bedemand i eller omkring Horsens. Vi har bedømt landets bedemænd på venlighed, kompetencer og pris. Vores eksperter sidder klar til at hjælpe dig med at vælge den bedemand, der passer bedst til din situation.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Horsens - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

  Se også

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot