Undgå at betale for meget hos bedemanden i Ringsted og omegn

Når du navigerer rundt på denne side, vil du hurtigt bemærke, at prisen på de lokale bedemænd i og omkring Ringsted, kan variere meget. Derfor er det en god idé, at du sætter dig ind i udbuddet af bedemænd, før du træffer dit valg.

Bedemanden er ikke den eneste udgift forbundet til en begravelse. Gravsten, gravplads, gravøl og blomster er typisk ikke inkluderede i prisen på en bedemand. Med disse ekstra omkostninger kan den samlede pris på en begravelse blive omkring 30.000 til 50.000 kr. Vi  anbefaler dig derfor at ringe til os, så vi kan hjælpe dig med at få et bedre overblik, før du kontakter en bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Hvordan finder du den rigtige bedemand for dig i Ringsted og omegn?

Som pårørende er det ikke nemt at finde en bedemand i Ringsted, som bedst opfylder din behov og afdødes sidste vilje. En begravelse er en kompliceret størrelse, hvor man skal tage stilling til rigtig mange ting. Valget af bedemand kan afhænge af dine økonomiske situation, særlige ønsker fra afdødes side eller ganske enkelt god kemi med bedemanden.

Ofte kan det virke som en uoverkommelig opgave at finde ud af, hvilken bedemand der er kompetent. De fleste pårørende ender derfor med at vælge den bedemænd som er billigst. Det er ikke altid hensigtsmæssigt. Nogle bedemænd kan have et blakket ry, hvilket man desværre kan opdage for sent i løbet. Det kan være en dårlig oplevelse at have en bedemand, som ikke lever op til ens forventninger.

De færreste pårørende ved, at det kan være en god idé at finde en bedemand udenfor Ringsted. Disse kan være dygtigere og bedre til prisen. Man vil som pårørende imidlertid stadig stå med den svære opgave at skulle sammenligne bedemænd på pris og kvalitet.

Vores rådgivere sidder klar i telefonen til at give dig et gratis og uforpligtende råd med på vejen og besvare dine spørgsmål. Vi vil gerne hjælpe dig til at finde den bedemand, der bedst opfylder dine særlige ønsker og behov.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Ringsted - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

  Se også

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot