Undgå at betale for meget hos bedemanden i Roskilde og omegn

Prisen for en bedemand i Roskilde kan variere rigtig meget, og særligt i Roskilde og omegn er prisniveauet højt. Derfor er det værd at undersøge, hvor du kan få den hjælp, du har brug for til en fornuftig pris.

Udover udgifterne til bedemanden er der ofte en række ekstra udgifter såsom blomster, gravsten, gravplads og dødsannonce. Dertil skal der vælges kiste eller urne efter afdødes eller pårørendes ønske. Sammenlagt kan en begravelse hurtigt komme til at koste op mod 50.000 kr. hvis man ikke er opmærksom, så det kan altså godt svare sig at bruge tid på at sammenligne priser. Priser er dog ikke alting. Vigtigst er det, for de fleste, at bedemanden udfører sit arbejde ordenligt. Her vil vi ikke risikere at du ender hos en bedemand som på overfladen virker behagelig, men som i virkeligheden har et dårligt ry.

Derfor sidder vi klar til at hjælpe med at finde frem til netop den bedemand i Roskilde, der er den bedste og billigst mulige løsning for dig. Du kan altid ringe og tage en gratis og uforpligtende snak med en af vores rådgivere, så du kan komme trygt og godt igang med forløbet.

 

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Hvordan vælger jeg en bedemand i Roskilde?

Fordi de fleste pårørende som regel kun har lidt eller begrænset erfaring med bedemænd, er det ofte prisen, der bliver valgt efter. Derfor oplever mange først sent i forløbet, at bedemanden ikke lever op til deres forventninger. Det er altså en god idé at undersøge om din bedemand lever op til de standard-krav der stilles, før du binder dig til at betale for en dårlig service. Når man skal vælge, hvilken bedemand i Roskilde, man vil gøre brug af, bør man også medtage faktorer som venlighed, erfaring og kompetencer i sin vurdering og ikke udelukkende tage højde for prisen. 

At sammensætte en begravelse er altså en kompleks størrelse, hvor kvalitet, økonomi og unikke ønsker alle skal spille sammen. Det kan derfor være en helt uoverskuelig opgave for pårørende at finde den helt rigtige bedemand, der passer til ens behov. Hos Begravelsesguiden har vi samlet en masse gode tips og informationer, som vi gerne vil dele med dig, når du ringer ind til os. For eksempel er mange pårørende ikke klar over, at det kan være en stor fordel at benytte sig af en udenbys bedemands tjenester i stedet for at bruge den aller mest lokale bedemand i Roskilde. 

Vi kan gøre opgaven nemmere for dig og hjælper med at finde den helt rigtige bedemand i Roskilde eller omegn, der kan omfavne dine behov og situation. Når du ringer til vores gratis rådgivning, vil du med det samme få brugbar hjælp fra vores eksperter.

 

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Roskilde - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

  Se også

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot