Undgå at betale for meget hos bedemanden i Aalborg og omegn

Aalborg har det til fælles med resten af landet, at bedemændenes priser variere med flere tusinde kroner. Det kan være en nær umulig opgave at sammenligne bedemændende på baggrund af deres hjemmesider, hvilken ikke gør opgaven mere overskuelig.

Hvis man ikke er omhyggelig, kan en begravelse i nogle tilfælde ende med at løbe helt op i 30.000 kr. Vi håber at vi med vores anbefalinger kan hjælpe dig med at træffe det rigtige valg og finde en bedemand i Aalborg, der kan give dig et trygt og billigt begravelsesforløb. 

Jeg skal arrangere en begravelse for første gang

Står du, og skal for første gang arrangere en begravelse, eller er du i tvivl om, hvilken begravelsesforretning i Aalborg eller omegn, der er den bedste? Har du før haft en dårlig oplevelse med en bedemand eller hørt forskellige skrækhistorier fra venner og bekendte, så er du ikke alene. Vi hører dagligt fra rigtig mange pårørende, som står i din situation. Vi ved derfor også, hvor vigtigt det er at være ordentligt informeret og bevidst om sine muligheder, inden man kontakter en bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Hvordan finder jeg frem til den rigtige bedemand?

I området omkring Aalborg findes der op til hele 25 forskellige begravelsesforretninger, og det kan være meget vanskeligt at vurdere, hvilken begravelsesforretning i Aalborg, der er mest hensigtsmæssig at benytte sig af. At vælge den rigtige bedemand handler nemlig ikke kun om at vælge en billig bedemand. Det er også vigtigt at finde en bedemand som man kan stole på, og som fuldfører opgaven med omhyggelighed og respekt, når du skal sige farvel til en af dine kære.

I Aalborg er der omkring 330 kirker. I Aalborg midte ligger Vor Frue Kirke, som er over 100 år gammel. Kirken har plads til rigtig mange mennesker, og kan derfor være egnet til store begravelser. I Aalborg midte ligger også Aalborg domkirke, Budolfi Kirke. Budolfi Kirke er en fin hvidkalket kirke i gammel gotisk stil. Der er rigtig mange forskellige kirker at vælge imellem i Aalborg, og det kan være en god ide, at tage en snak med en bedemand i Aalborg for at finde frem til det rigtige valg, ikke kun i forhold til kirke, men også i forhold til de andre ting der skal tages stilling til i forbindelse med en begravelse. 

Forsøger du at kontakte forskellige bedemænd, vil det også hurtigt gå op for dig, at det er rigtig svært at finde frem til, hvilken pris de forskellige bedemænd tager for at stå for begravelsen. Nogle bedemænd oplyser ikke deres priser på hjemmesiden, hvorimod andre tilbyder uoverskuelige pakkeløsninger, hvor det kan være umuligt at vide, hvilke ydelser der efterfølgende vil blive lagt oveni. Når du først har lavet en aftale med bedemanden, kan det være svært at komme ud af aftalen igen.

Det kan derfor være meget uoverskueligt selv at påtage sig den opgave det er, at finde en dygtig bedemand.

Kan jeg vælge en bedemand udenfor Aalborg?

Ja, det kan du sagtens. De bedemænd der ligger lidt udenfor byen kan nemlig have bedre tid til at sætte sig ind i din situation, og kan derfor sagtens være et bedre valg end en begravelsesforretning i Aalborg. Igen handler det dog selvfølgelig om at se sig godt for, for man sidder jo desværre stadigvæk tilbage med en uoverkommelig opgave; at skulle sammenligne forskellige bedemænd på pris og kvalitet.

Vi vil gerne hjælpe dig

Vi har anmeldt landets bedemænd på venlighed, kompetencer og pris. Du kan derfor altid ringe ind og få en snak med en af vores rådgivere, som kan hjælpe dig med at finde den bedste bedemand i Aalborg, der kan hjælpe dig godt i gang med at planlægge et smukt begravelsesforløb. Rådgivningen er altid gratis for pårørende og privatpersoner, og vi kan også hjælpe med svar på spørgsmål omkring økonomi og skifteret.

 

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Aalborg - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

  Se også

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot